måndag 31 maj 2010

Nu var jag på plats!

Nu var jag på plats i Kristinehamn, eller jag är här iaf:).
Under förmiddagen har ajg varit vid Skoglöfs och haft en liten kort intro inför att jag börjar arbeta imorgon. Kikat lite på datasystemet och hälsat på alla. Så det inte är någon överaskning för dem imorgon när det kommer en vilsen gotlänning!

Min eftermiddag var tänkt att åka till Karlstad och hämta en kasett och lite verktyg till cykeln på cyclecomponents, men då de inte hade allt hemma får det bli en kommande aktivitet istället. Så då får jag nu ta tag i väskorna så det blir lite ordning i kaoset. Men så mycket kaos är det inte heller, jag bara överdriver.:)

lördag 29 maj 2010

Varje rulldkidspass....

.... Är nog ett nyttigt pass inför vintersäsongen!
Även om det inte blir så ofta så är nog varje pass på rullskidorna i sommar väldigt viktigt för kommande skidsäsong. Både för det mentala och för det fysiska. Balans och styrka i överkropp och rygg!
Det blev alltså 90minuter rullskidor iställer för mitt cykelpass. Delvis motvind, och 27km. Så jag tycker farten finns där, för det var inte helt lätt idag.

Nu ska jag snart mot Visby och lasta bilen full med grej för att imorgonbitti ta Gotlandsbåten mot Nynäshamn och sedan ratta till Kristinehamn!

Inställt pass

Nu sitter jag här i soffan iställer för på sadeln för att genomföra ett distanspass på 150min. Kom ut och skulle cykla iväg och vid första lite hårdare taget så hoppar kedjan till och jag inser att jag har problem. Problem som jag inte märkte igår när jag cyklade lite lugnt för att testa nya kedjan.. Troligen så är det en alltför fräsch kedja till ett lite för ofräsch bak-kasett. Tråkigt när man är inställt på att få träna i några timmar så blir det inget istället... Men kommer antagligen gå ut för lite rullskidor eller jogg, har inte bestämt mig än.

fredag 28 maj 2010

Dopp


Under eftermiddagen har jag och Albin lekt, vi har haft cykeltävling. Jag på kickbike och Albin på sin riktiga skogsmaskin. Här sitter vi och funderar över framtiden och kommande tävlingar!

Efteråt åkte jag till Sigvalde i Etelhem för att trampa igenom 6st intervaller på 1,8Km banan som är hyffsat kuperad faktiskt! Så jag blev lagom svettig!

Inte riktigt ordning inför kommande badsäsong.

Men det var jag som doppade mig efter avslutat träningspass! Första för året!

Efteråt torkade jag i solen och åt banan och drack Oboy! Vilken fredagskväll!

Så ser en perfekt dag ut!
När jag kom hem hade pappa hämtat delar åt mig i Visby idag så då blev det en nymonterad kedja på cykeln också! Blev nog suveränt, får testa den imorgon under distanspasset, som kanske blir av med Simon, inte hört av honom än bara..

Det är sommar!

torsdag 27 maj 2010

Rådjur

Den senaste månaden kan jag nog räkna ihop närmare 10st rådjur som jag varit närmare än 10meter. Det är fina djur så länge dem håller sig ifrån vägbanan när vi människor kör våra bilar.

Idag har dagen gått fort, tog en kort promenad i solen efter frukosten då såg jag 2st rådjurisar, sedan störtade jag mig mot Visby där jag blev stoppad av en bilist på vägkanten. Så jag stannade och tännkte att jag hjälper en medmänniska idag. Men när han sedan kom fram till fönsterrutan så pratade han engelska och var lite obehaglig och visade upp en guldkedja han ville sälja.. Jag stack, och blåröken stod från alla 4a hjulen på quattron"inte". När jag kommit 100m stod två andra utlädnska bilar längsmed kanten och stoppade bilister där med.. Jag tror inte att de sålde äkta guld.... Kom till stan och skröv ihop möbler inför flytten, så nu är min lägenhet ingen hemtrevlig lägenhet. Därefter bort till cykelhandlaren för att hämta min nya kedja som inte hade kommit. Hoppas imorgon nu! Sen hem för att spela kubb med storebrorsan som ingår i kubblaget Gloria Victis! Jag vann med 4-2 i set. Sedan väntade 64minuter rullskidor i solen och jag kom 21,5km. Gick lätt idag! Mycket lättare än jag trott då jag efter mina 150minuter cykling igår inte fick behålla något i magen som jag åt, så jag trodde kroppen/musklerna skulle sakna energi, men vad fel jag hade!
Nu laddar jag för 2 träningsdagar på cykeln! varav imorgon blir lite lattjo med kanske ett dopp i träsket.

onsdag 26 maj 2010

Sudretrundan


Så här blev dagens runda, där jag utgick och avslöt vid hemmet i Rone.
Vid Linde så drog jag några varv vid Lindeberget, så totalsträckan är nog ca 55km.

Efter att ha kört över sandarvekulle så blev det lite bestigning av stängsel och så hittade jag lite sumpmark med 10cm trögtrampad dy...
Utsikt från Lindeberget, där fanns det lite fin singletrack iaf! Svårt att hitta det på södra Gotland tycker jag. Men här fanns det några Km iaf!
Så dagens runda sammanfattas ca:55km på tiden 150minuter. Jag tyckte jag för det mesta hade mycket bra tramp förutom de små stunder man stannade och funderade över vart ska jag cykla nu, blir ju så med lite ny stig och väg. Men blev ett bra pass. Överlevde med vatten och 4dl blåbärssoppa! Blött i gräset var det så redan från start var man blöt om fötterna men det gjorde faktiskt inte så mycket. Jag frös aldrig under turen iaf!


Lindeberget

Sitter i Rone och kollar på lite kartor, hur jag ev ska kunna orientera mig genom skogen fram till Lindeberget för att sedan ta mig över fardhem och alva hem igen. Har tänkt försöka få till ett pass på minst 120 minuter. Vädret har under morgonen fuktat lite lätt med regn, lite synd, men hade det inte varit lätt regn så hade det nog ändå varit fuktigt/dagg i marken/skogarna. Så det spelar ju mindre roll.

Cykeln fick jag tillbaka från service igår, men den servicekillen ger jag inte mycket kred, inget av det jag påpekat har han justerat, och jag har redan fått sätta fast bakhjulet som satt löst!!! Samt har jag justerat växlarna, för man vill ju ändå att den ska växla på min befallning och inte bara ligga och tjafsa.

tisdag 25 maj 2010

Lida Loop

Idag har man fått lön, idag har jag anmält mig till Lida Loop!
Jävlar va skoj de ska bli!
Nu blir det snart ner på stan och handla linser och uträtta något annat ärende.

Hoppas min cykel blir väl omhändertagen på servicen och att vi kan utföra lite träning i Etelhem i eftermiddag/kvällen!

måndag 24 maj 2010

Det får ta den tid det tar

Idag på eftermiddagen så låg jag på min balkong och solade, balkongen under höll det på några byggarbetare och den ena sa att det får ta den tid det tar, helt enkelt. Det är ju faktiskt helt sant, allt tar ju den tid det tar, så är det ju bara. Det är inget att språka om...

www.billingeracet.com finns det en film från Tävlingen som var 16 Maj och ska man se den så rekommenderar jag att ladda ned HD-filmen. Helt klart mest tittar-vänlig! Det var skoj att se en film från racet och hoppas det kommer från de återstående tävlingarna med!

Nästa är ju Lida Loop 13 Juni!

Service

Nu drar jag mot Intersport för att lämna cykeln på en genomgång, tror inte det skall vara något. Men har man fri service i ett år så varför inte utnyttja det!

söndag 23 maj 2010

Terränglöpning

Avverkade två varv på Visbys MTB bana, springandes alltså. Banan kan delas upp i 2 partier så då delade jag upp det i 4partier totalt och alltså 4st intervaller alla strax över 8min och det är ca 2km per parti. Så summa summarum 8km löpning i terräng på ca 35 minuter. Ett riktigt bra pass för flåset och körde lite överkropps/bålstabiltets styrka där emellan!
Det här med terräng löpning ser jag som en jättebra alternativ träning till MTB:n cyklandet. Man får använda många fler muskler än vid vanlig löpning, man får hela tiden vara alert i skallen och välja bästa spåret och hoppa ordentligt ibland. Klockrent!
Det börjad med bra väder och sista 500m blev i stilla sommarregn som svalkade härligt skönt! Sedan blev det lite stretching under tak och då blev det ett härligt kraftigt regn som varade precis den tiden jag var under tak, sen tog jag min cykel och cyklade hem. Bättre blir det inte!

Idag tror jag Sverige sätter dit tyskland riktigt ordentligt. 5-1 till oss!

lördag 22 maj 2010

Fotat

Jag har ju ett annat intresse utöver träning och vad som hör till. Jag tycker ju också om att fotografera, men vilket sker alldeles för sällan nu för tiden. Det beror egentligen på att jag köpte en för bra kamera som det inte blir att man har med sig överallt. Men ikväll tog jag mig tid, avsatte en timme till att strosa runt i Visby hamnområde för att fota lite så att säga. Nedan är 4st bilder från kvällen.




Nedersta bilden är från Innerstaden i Visby och blir ni inte ordentligt sugna på att åka hit för att cykla Gotland Bike Battle i Augusti. Det blir jag men vet däremot inte om jag kommer kunna vara med, men hade varit skoj att vara med i år och verkligen SATSA.


Bakväxel


Eftermiddagen blev en bakväxel justering som resulterade i ett bra resultat och så hockey som resulterade i ett sämre resultat, som jag väntat mig. Tjeckerna vann med 4-3 efter straffar.

Att ha en kväll helt oplanerad, då kan man bli ganska ordentligt rastlös, även när hela dagen imorgon är oplanerad. Och måndag med för den delen.....

En solskenstur med Simon


På Tofta

Vattnet vid träkumla

Tvätt på Terra Nova

Skulle möta upp Simon hemma hos honom i vibble kl 10. På vägen dit tog jag stenarna över hällarna och där börjar bakväxeln att strula, får inte i den yttersta minsta drevet av växlarna. Så hemma hos honom blir det en snabb vajerjustering så jag iaf kommer runt dagens tänkta tur. Det blev Gotland bike battle dag 1 med lite nya stigar för mig som simon visade som passade med vägen! Så det blev en riktigt bra runda och jag var ute i ungefär 2timmar.
Så nu väntar det mig en justering av växlar och lite sådant.. Måste först ta reda på orsaken om varför den nionde växeln strular.. Jag har något att göra nu iaf, får bli i periodpauserna i hockeyn som börjar kl 14!

Trevlig helg!

fredag 21 maj 2010

Felon

Har precis sett filmen Felon, har sett den en gång förrut och den är faktiskt riktigt bra. En amerikansk film om deras rättssystem och fängelser som får en att tänka efter, är det alltid rättvist? Nej.
En annan sak som är konstig är att jag var på arbetsförmedlingen idag och frågade om flyttabidrag man kan få om man får jobb på annan ort. Ja visst finns det ett sådant bidrag och då tänker man toppen! Men man ska vara över 25år och då kvalificerar inte jag mig riktigt. Konstigt? Ja.

Imorgon väntar riktigt rolig cykling tror jag, vi ska träffas 4pers kl 10 i Vibble och dra Gotland bike battle dag 1 rundan! Den är alltid rolig! Kanske kan knäppa några bilder om jag får med mig mobilen!

Njuta

Just nu är jag mellan två jobb och det är sommarvärme, har precis gjort en morgonpromenad i linne och shorts medans jag lyssnade på musik. Jag har en vecka kvar som arbetslös och ska verkligen försöka NJUTA om det blir sådant här kanonväder nästa vecka! Hoppas!
Nu ska jag iväg till arbetsförmedlingen och prata som dom vill att man ska göra.

I måndags hade jag 27unika besökare vilket är väldigt högt för mig:), det var kul att se!
Hoppas någon av er återkommer hit någongång i framtiden!

torsdag 20 maj 2010

Sommardag

Idag har det varit en härlig sommardag med 25grader och vindstilla!
Jag har under förmiddagen vårdat cykel, ordentlig tvätt och tvätt av drivlina och växelkomponenter! Scalen blev riktigt fin!
Under eftermiddagen blev det 1timmes rullskidor i Rone och en runda som mättes till 20km. En riktig solskensrunda utan blåst och inga backar.. Enklare kan det inte vara att åka då!

För övrigt, i måndags var vi och såg Robin Hood och den rekomenderar jag starkt! Ligger just nu som 1a över årets filmer, men då är det ännu 6månader kvar av året också! Men det krävs en riktigt bra film för att peta ner den!

Från helgens tripp

Nedan följer lite bilder från helgens tripp som involverat, Jönköping, Hjo, Skövde, Kristinehamn.

Mitt ekipage utanför gamla jobbet i Jönköping!

Cykeln efter avslutat billingerace, väntar på cykeltvätt.

Målområdet Billingen

Finns alltid plats!

En bild från björkvallens MTB spår!

Nu ska jag snart åka till Rone och tvätta cykeln och hoppas på att solen håller sig framme i eftermiddag så jag kan få åka lite rullskidor!








onsdag 19 maj 2010

Björkvallen

Idag har jag cyklat första rundan i Kristinehamn.
Innan jag åt frukost så monterade jag tillbaka slang och däck på fälgen och pumpade upp, så att allt var ready to go. Sen vid 10 skulle jag rulla ut och känner på bakdäcket att det nästan är tomt. Det var lite skumt, har svårt att tro att jag klämt slangen. Så får kolla över den och se vad det kan ha varit. Iaf så blev det ett snabbt slangbyte och jag blev ca 5minuter sen.

Kanon väder, varmt och sol så började jag leta reda på björkvallen, vilket bara är uppför en stor backe (större än gotlandsbackar återigen) och sedan var man där. Så jag började kolla runt lite vad det fanns för spår och tog en halvtimme på mig med lite lugnt trampande, sedan hittade jag den utmarkerade MTB-slingan på 8km och gjorde ett varv där. Den var mycket rolig och teknisk, det fanns en hel del sten och sten. Ska bli roligt att cykla där igen!

måndag 17 maj 2010

Långa billingen

Nu har jag min premiär i Långloppscupen avklarad. Långa Billingen avverkades på 4timmar 15minuter och 22sekunder. Det var betydligt mer tekniskt än jag trodde det skulle vara, vilket bara är positivt! Och backar, backar, kör jag backträning på gotland, så är den helt onödig. för då är det bara kull träning egentligen. Ingenting emot vilka backar det finns i Sverige alltså!
Jag är väldigt nöjd och ser fram emot Lida nu! Det var lite väl låg fart i början då jag startade från Fålla 4, men efter någon mil så blev det bättre tempo! Sista backen innan mål, den var jobbig, annars var det inte några större problem, inga direkta vurpor. Men fick ett ekerbrott på bakhjulet.
Vädret var mulet och kanske 12 grader och alldeles perfekt att åka i korttröja och kortabyxor. Men det var väldigt velande innan start vad man skulle ha på sig, tillsslut så blev det alldeles rätt iaf.

Nu är jag i kristinehamn och fokus ligger på att fixa ekerbrottet, eve hos cyclecomponents i karlstad i eftermiddag för att på onsdag vill jag ut och cykla lite här i Krhamn för första gången!

Åter på Gotland på torsdag.

fredag 14 maj 2010

Långa Billingen

Nu har jag packat det mesta inför fastlandstrippen som är från imorgonbitti till natten mot torsdag. Huvudmålet är ju Långa Billingeracet på söndag! Imorgon styr jag mot Adam som bor i hjo för att övernatta där till söndagen. Ska bli skoj att träffa honom! Efter tävlingen så bär det av till Marie i kristinehamn ett par dagar! Som jag har längtat!

Nej får se när det blir en update här igen, kanske kan mobilblogga lite, vem vet.

torsdag 13 maj 2010

Pollen

Under passet klämde jag igenom 6st backor. Det blev 3x0.9km sjukhusbacke, därefter 2x1,5km färjeledsbacke. sedan 1x gutebacke i spurt. Däremellan lattjade jag runt lite och kände efter att växling verkade funka felfritt. Det blev ett bra pass där jag avslöt på Terra nova och en snabb tvätt i vattenslangen som fortfarande häger ute så man kan sno sig en tvätt innan man sticker hem! Så nu står cykeln på balkongen och är insmord och väntar på att det ska bli Söndag! Så även jag, väntar och längtar!

Men ca 15minuter efter passet och jag börjat slappna av så kommer den där otroligt jobbiga pollenchocken, kliar i ögonen, snoren rinner och halsen tjocknar igen. Det är hemskt. Så idag har det blivit dubbla doser allergitabletter och nässpray, börjar släppa nu.. Trodde ändå att allt regn på förmiddagen skulle dämpa, men det gjorde det kanske också, vet inte hur djävligt det varit om det inte regnat ju.. Vinter och skidåkning är härligt, då andas man verkligen friskt då:).

Backångest

Vet inte riktigt vilken backe jag ska välja till dagens pass som är tänkt om 1timme ca. Ska peppa med lite kaffe och en liten bulle först.

Valet stod mellan 4st varav en jag har sållat bort, snäckbacken är borttagen. Då återstår sjukhusbacken eller strandhotell med anslutning till sjukhusbacken eller färjeledsbacken. Mätte faktiskt att färjeledsbacken blir ca 1,5km lång så den är ju längst. Men jag tror jag börjar borta vid sjukhuset och rör mig sedan bort mot färjeleden..

onsdag 12 maj 2010

Sista dagen

Idag har jag som tidigare skrivits gjorts min sista dag på Visby Bilcity (igen). Känns riktigt skönt att nu ha två veckor semester innan jobbet drar igång i kristinehamn! Båda mina pajer slukades på jobbet, med bra omdöme efteråt! Idag har jag varit ute och rullat i ca 70minuter på lite lätta vägar och testat det nya bakdäcket i lite branta grusbackar. Racing Ralph fungerar riktigt bra! Men då är det ju nytt också, bra med mönster!

Nu hoppas jag bara att natten kan få bli lugn och fri från allergibesvär, så jag kan ladda ordentligt inför träningen imorgon som innebär lite asfaltsbacksnötning och högt flås! Hoppas på lite regn då så pollenen lägger sig, för övrigt ser det bra ut inför Långa Billingen då det väntas mycket regn och även regn under tävlingsdagen! Då kan man andas:)! Jaa

tisdag 11 maj 2010

Paj


Det är inte cykeln som är paj. Utan det är jag som bakar 2 pajar samtidigt, ja just det SAMTIDIGT som jag byter däck på cykeln! Jag är impad iaf!
Det är ju nämligen min sista dag på Visby Bilcity så jag tänkte överaska med lite paj, och på söndag är det Långa billingeracet så då tänkte jag överaska med ett nytt bakdäck!

Det ska bli riktigt skönt att jobba sista dagen, men kommer säkert komma på om ett tag att jag saknar det. Men ser fram emot att få börja på Skoglöfs och flytta till Kristinehamn!

måndag 10 maj 2010

Nybörjare


Jag bestiger högklint.!

Idag har jag haft med kompisen Rikard ut på en runda. Han köpte en begagnad MTB förra veckan och detta var absoluta premiären för honom. Jag visade vägen från Visby ut till högklint, och jag gissar att han blev ganska trött:). Han valde iaf landsvägen tillbaka. Jag tyckte det gick bra för honom, och kan han bara fortsätta trampa någongång i veckan så kommer det gå framåt med både flås och teknik!
Jag själv tog det som en vilorunda efter gårdagens tävling, då jag även känt mig lite tjock i svalget, inget ont eller så men slemmig typ. Hoppas det släpper så man kan fortsätta den sista träningen som planerat inför Långa billingen på söndag!

söndag 9 maj 2010

Tävlingspremiär

Så här pepp var vädret kl 07 när jag steg upp för att inta en frukost innan tävlingen.

Och bättre blev det inte kl 09 när jag for mot Klinte.
Idag var det alltså tävlingspremiär för min del då jag missade den första i ringmurens cks MTB cup.Tävlingen var på klinteberget vilket betydde lite backar både uppför och utför! Starten börjad vid en brant, kort backe där jag hoppade av cykeln och rushade upp. Kom ut som trea efter det och pulsen var skyhög efter ruschen och den var svår att få ner när man ville försöka hänga på täten. Men fick släppa dem två första för att försöka få kontroll på mitt eget race och då kom 4an och drog förbi sedan låg vi tätt in till mål då det skiljde 5sekunder. Jag avverkade 5varvs banan som totalt blev 20km på 1:03:18. Jag är kanonnöjd med mitt race och det ska bli intressant att fortsätta tävla. För tävling är ju tävling medans träning är träning och detta var otroligt givande pass!

lördag 8 maj 2010

Lördag

Ska snart ut i regnet på ett kort ca 1timmes pass och väcka benen efter några dagar vila och en avbruten träning.. Så benen känns lite slöa nu.. Så det blir ett väckningspass så kanske dem är riktigt fräscha imorgon! Men vädret är ju ännu riktigt kasst. Inte ens är det snö.

Ska städa av lite i lägenheten innan jag sticker ut på hällarna. Ikväll blir det biljard med Frank och lite film. Vi hade ju tänkt en hel eftermiddag med att se fotboll, spela kubb, biljard och hela kittet. Men vädret återigen. Fotboll vill man ju kunna sitta och njuta av inte stå i regn och vänta på att det ska ta slut, och kubb så här i början av säsongen vill man också att det ska vara sol och inte 4grader som känns som minus när det blåser lite och regnet blästrar ansiktet. Nej tack.

fredag 7 maj 2010

Bättre idag

Jag mår bättre idag än vad jag avslöt dagen med igår iaf! Men har valt att inte träna ikväll. Så det blev en promenad som gjorde att jag hade vägarna förbi affären för att hämta utt mitt paket från cyclecomponents som hade skickat mina Racing ralph däck, äntligen!

Vädret idag är som värsta sämsta novemberdagen på gotland, regn och blåst och ruggigt kallt.
Det var någon som sa att det var 7 Maj, jag skrattade och sa är du dum i huvudet? nästan..,

Min licens är också fixad idag så nu kan det få bli varmt och tävlingarna kan få rulla igång!

torsdag 6 maj 2010

2 Rådjur

Under de 4senaste dagarna har jag sett 2 rådjur i samband med att jag tränat i skogen. Det är faktiskt ganska så högoddsare tror jag!

Efter att ha sett fun with dick and jane samtidigt som jag halvsov så ska jag nu gå och lägga mig, ska vakna utvilad imorgon!

Smilfink


Fick en bild på mailen på jobbet, någon som rotat i arkivet och hittat den här tjusiga bilden från sommaren 2008. Egentligen var jag inte så glad, skenet bedrar.
Nu till verkligheten. Efter en riktigt hektisk och jobbig dag så hade jag redan imorse bestämt att jag skulle springa 2varv på MTB banan vilket ger 8km i terräng. Så kom hem efter jobbet och bytte om å cyklade bort och sprang 1varvet, gick hur bra som helst men efter kanske 1km på andra så avbröt jag träningen. vet inte om jag för första gången under dagen kände efter och kände mig slut i både mage och ben, så jag bestämde mig för att vända och gå tillbaka och äta min banan och cykla hem.. Nu sitter jag här och ska äta lite mat och se på film och förhoppningsvis sova.. Tycker inte om att avbryta träningar, men man ska ju lyssna på kroppen och vem vet, imorgon kanske är en ny träningsdag!!

tisdag 4 maj 2010

Överkropp på gym

Idag körde jag överkroppen på gymmet i ca 70min och däröver 15min hård rodd!
Det är härligt att variera sin träning från alltmöjligt, cykel, rullskidor, löpning, gym. Det är kul!

Tänkte väll inte skriva så mkt mer än så idag.

Ha en trevlig kväll!

måndag 3 maj 2010

två timmar och fyra minuter.

Begav mig ut 16:10 alltså strax efter jobbet och trampade på på ganska teknisk stig i som rubriken säger 2timmar och 4minuter! Tyckte det gick väldigt bra och hade fräscha ben hela tiden och även armarna då det var en heldel rötter att lyfta sig över.
Kul!

Det har avrundats med mammas goda kroppkakor som fanns i frysen och nu händer inte så mycket mer än tv fram tills man ska sova..

Jag hade planerat mitt pass efter vädret för det var ju helt klart att det skulle bli sol ikväll, men icke. smhi hade fel som vanligt med jag klarade mig med mulet och utan regn så det var helt okej!

söndag 2 maj 2010

Klinteberget

Under förmiddagen så cyklade jag 70min vid klinteberget. Jag tog ett lugnt pass mycket för att utforska klinteberget. Så när jag kände att jag kunde trycka till lite så var jag inte rädd för att göra det men fokus var bara på att få cykla under denna helg som ändå var lite vilohelg.

Nu väntar en 5dagars arbetsvecka och hoppas klämma in något bra cykelpass och kanske lite squash;)





lördag 1 maj 2010

Dagens fotografering




Här kommer en lite bildserie från idag:

1 Maj välkommen!

Hoppas maj kommer med lite ordentlig värme!
Valborg firades som sagt med lite squash efter jobbet. Jag och anders begav oss mot kanonen och hade hyrt 1timme. Anders som är rutinerad och har spelat ca 3ggr i veckan i sina ungdomsår klassade mig ganska bra. Men nu har jag känt på och vet hur boll och racket uppför sig så jag ska smälta intrycket och nita honom nästa gång:)! Det var skoj och ovanlig träning för en som håller på mest med distansidrott, när man väl satt igång skid/cykel rörelserna så håller man på så i några timmar oftast. Men nu var det start/stopp var sekund fram/bak/vänster/höger. Bra träning för reflexsystemet också! Det ska göras om! Efter det så blev det lite öl och vin med en potatisgratäng och grillad fläskfilé. Vi avslöt kvällen med att spela Tp och Anders vann och jag och Cissi delade nog på andraplatsen om jag minns rätt.

Kan också säga att jag ska bli värmlänning om 1månad. Har fått jobb i kristinehamn och ser verkligen fram emot att få flytta till Marie! Jag längtar!

Idag blir det fotografering på motocrossbanan!