tisdag 31 juli 2012

Gotlandstur

Idag tränade jag första passet sedan jag varit sjuk. Rullade ifrån Maries, och vidare mot Etelhem och Sigvalde där jag våren 2010 gärna körde ett intervallpass på cykeln och det självklara doppet efteråt. Men idag vågade jag mig inte på något sådant. Kände att det fanns lite tryck i benen iaf, och hade snitt på 32 fram till Sigvalde, då hade jag oftast vinden med mig, lite motvind ibland, men vägen hem därifrån skulle bli lite besvärligare med vinden, så ett snitt som sjönk ned till 29,5 men som jag på slutet ifrån Hemse till Rone körde en 8km temposträcka och återfick ett snitt på 30 för hela rundan. Maxfart på 40 idag, och ni som känner till Gotland vet att det är en fart man får jobba upp själv, inga backar att ta hjälp av, idag hade jag en lätt medvind som hjälp. Men det slår en hur platt och öppet det är, riktig pannbensträning som benträning.

Hoppas såklart kroppen svarar fint på detta, kändes bra under passet.


Annars flyter semestern på, tar det lugnt i övrigt. Igår promenerade vi till Rö´dstain där man badade endel som liten. Ikväll blir det utflykt med Marie, ska nog hitta oss ett ställe att tända en engångsgrill på. Imorgon blir det träning inför Kubbvm med nästan hela laget!

måndag 30 juli 2012

Frisk snart?

Jag jobbar på för fullt för att bli helt frisk, tror jag snart har lyckats. Imorgon kanske? Igår kördes ju Engelbrektsturen, jag var inte med. Den fanns ju inte i mina planer alls då jag planerade att vara på Gotland då, och nu inföll det sig ju även att jag blev sjuk direkt efter SM, så då hade jag hela två anledningar att inte åka. Annars händer inte så mycket, jag är på Gotland och tar det lite lugnt för att försöka bli frisk, och det går åt rätt håll! Hoppas komma igång med träningen inför cykelvasan nu, några vilo/sjukdagar blir nog ingen katastrof för formen, se på Hilke som blev sjuk lagom till SM, men nu gick och vann H30 på Engelbrektsturen! Annars så var det Calle Friberg som tog hem det stora kalaset där.

torsdag 26 juli 2012

Elimineringsförkyld?

Nu var man på Gotland igen, för 9dagar. Kom till en varm Ö, men mina planer om att cykla från Visby till Rone gick i graven tillsammans med min elimineringsförkylning snart hoppas jag. Började igår efter tävlingen att nysa, snora och riva i halsen. Det höll på precis hela natten, så det vart ju ingen sömn innan klockan ringde 04:00. Kul. Vi styrde mot Oskarshamn, och hade riktigt fin väg dit, skönt att åka så tidigt! Har fortsatt idag med ont i hals, snor och nysningar. Så jag satt så snällt kvar med Marie i bilen och åkte med till Rone:). Hoppas på en snabbvariant av denna sjuka, så jag snart är på hjul igen och ladda på till Cykelvasan och Snapphaneturen.

Idag får jag in 4st filmer jag filmade från finalerna av XCE


onsdag 25 juli 2012

XCE SM

Idag genomfördes det första XCE SM och det sista loppet för denna SM-vecka i Slottsskogen.
Upplägget var som sådant att man på morgonen körde ett kvalificeringsvarv på tävlingsbanan för att få fram en resultatlista som därefter ordnades om till kvartsfinaler med 5personer i varje grupp. Efter kvalomgången kom jag på en 22a plats, varvet var ju endast 700m, så det var ju tight om placeringarna, inte många sekunder att spela på. Banan var som så att man startade på grusplan, svängde vänster upp på gräs där man hoppade först över ett träd och sedan ca 10m efter ett träd till, sen var det en raksträcke innan vi nådde skogen för en del kurvor typ shikan, därefter hade de byggt två hopp av SJ-pallar så man hoppade ut på målrakan och spurtade i mål. På elimineringsheaten skulle vi köra två varv. Jag körde i tredje heatet med Bleckur, Darvell, Lindberg och Stjernman. Jag vet att jag är tjatig men att starta är inte min grej, men idag kom jag kanske på att det är inte själva starten utan trängseln som jag drar mig för. Något att träna på. Men jag och Lindberg blev de som slogs om jumboplatserna i våran kvart, och han drog det längsta strået vid mållinjen. Min första XCE tävling, det var roligt, ett segt upplägg då man höll på hela dagen, start vid 09, och hade man kört final var det närmare 16:45. Men det var ju många klasser som skulle avverkas. Matthias Wengelin vann finalen idag.

Jag över träden på kvalheatet då man startade ensam med 30sek mellanrum.
Jag och Kristinehamnsbördiga Per Lindberg under kvartfinalen
Det var meningen att det skulle finnas 4st små filmer från finalen här, men det verkar vara strul, kommer komma upp någon annan dag!

För övrigt är våran Göteborgsvistelse över nu, vi åker imorgonbitti, väldigt tidigt, runt halv 5. Så nu blir det semester 1 vecka på Gotland, och imorgon visar dem 27grader när vi kommer fram med färjan, blir härligt att cykla hem till Rone då:)! Vi har haft kanonväder idag, och kan nog vara därför man sitter här med världens pollenchock, den värsta för i år. Trodde den tiden var över..

måndag 23 juli 2012

Film XC-SM

Björn Fredriksson har gjort en härlig film från årets elitstart i SM.


söndag 22 juli 2012

SM XCO

Idag var det då SM dags, XCO. 9varv på en ca 4,5km bana.
Jag och Marie kom till platsen tidigt ca 10 och min start var inte förrän 15, så vi
såg på dam elit och juniorer medan vi åt mat. Därefter börjar man bli nervös och plocka med allt runtomkring. Började värma 1 timme innan start, körde då två varv på banan och tyckte allt kändes mycket bättre idag än de andra dagarna! Hittade en bra linje där jag kunde springa ned för det sisa dropet på banan, och tyckte det även gick ganska fort, så jag var säker på att där tar jag det säkra för det osäkra. När vi rullade in till starten så blev jag placerad i den fjärde fållan av fyra fållor vilket jag blev lite frågande inför? Tyckte det stod i Pmet att de med resultat ifrån Swecup top 20, skulle få stå lite längre fram?
Men jag gjorde inget åt saken, och starten gick och jag var ju sist in i första kurvan, men benen kändes så bra idag så jag kunde faktiskt avancera en hel del under de kommande varven, kändes stabilt nästan hela vägen idag! Langningen jag fick av älsklingen fungerade helt perfekt, tack:)! Tyvärr fick jag då inte åka alla 9 varv, inte ens 8, utan bara 7varv då snabbingen Emil var hemma och körde storstilat! Jag var dock inte alls långt ifrån att få åka ut på 8onde varvet. Så slutsummering är att jag är toknöjd med dagens race, lyckades tima in årets bästa XC-tävling lagom till SM, och går därifrån med en 18plats
av 40st på startlistan! Efter en sådan här dag är det återigen tråkigt att påminnas om att Emil inte är tillräckligt bra enligt SOK att få deltaga i OS, helt sjukt.


Sveriges hopp i OS, Alexandra Engen
Kajsa Snihs
Juniorernas segrare!
Starten i Dam-elit
Jenny Rissveds vann Dam-junior överlägset

Jag som värmer lite
Eliten startar
Bakre delen av starten
Emil i tät
Jagande Mattias Nilsson
Jag hade Jesper ca 30 sek framför mig hela tiden idag.
Signalerar till Marie att nu åker glasögonen
Emil går i mål

Magnus Darvell tar andra platsen

lördag 21 juli 2012

Inför SM

Vi åt en medtagen lunch i ett soligt Slottsskogen idag innan vi åkte bort till tävlingsområdet och spenderade eftermiddagen där. Idag skulle banan provköras igen, och det var även en lite träff med Meridagänget. Vi snurrade banan ett varv gemensamt innan det splittrades upp mer och mer. Banan var lite torrare idag än igår, vilket gjorde endel uppfarter lite enklare.
Här står det oftast ett gäng cyklister och funderar över det bästa spårvalet och samlar mod.
Sista kollen innan jag stressade iväg för att haka på Meridagruppen som jag såg försvinna in i skogen.

Äntligen en dag med lite sommarfeeling, Marie låg i solen och läste medan jag lekte runt i skogen.

Vi avslutade dagen med Kubb, innan kvällen tog vid och vi gick ned till vattnet .

fredag 20 juli 2012

Första sväng på SM banan

Kom idag ner till Göteborg runt 17 tiden, rullade runt banan 2varv, så som jag hittade iaf. Min klocka stannade bara på 2,88Km, och då vet jag att jag missade snurren inne på löparvallen som kanske kan vara 1km ca? Sen är ju banan väldigt kurvig och det med en gps-klocka är ju inte alltför träffsäkert. Så eventuellt har jag kanske rullat hela banan i bästa fall:). Det visar sig. Banan är väldigt tight, många snäva kurvor och igångdrag. Det finns sina tekniska partier, tyckte mig få lite koll på de flesta utom en rackarns utförslöpa som har ett träd precis i kommande kurva.. Får se vad jag lägger för taktik på den. Nu är vi hemma hos bekanta till min pappa, som så snällt låter mig och Marie bo hos dem. Bor fint ute på Torslanda ut mot Öckerö!

torsdag 19 juli 2012

Monark SM

Nej inte Monark SM, men monark intervaller med Åsa Erlandsson film från SM banan på datorn


Satt och värmde upp med en vända runt banan, sedan startade jag om den och körde lite korta intervaller under en vända till av banan, sedan varvade jag ned med ett tredje varv runt banan. På söndag ska vi åka denna bana hela 9 gånger! Man blir inte riktigt klok på banan, den ser ganska trixig ut med alla kurvor, ser ganska tight ut, svår att köra om på. Ska bli spännande att få köra banan och se hur det stämmer med Åsas film.

Imorgon jobbar jag sista dagen innan 2 veckor semester, jobbar halv dag också dessutom! Sedan hinner jag åka hem i 1,5 timme innan jag och Marie rullar mot Göteborg där vi spenderar nästan en hel vecka. Därefter far vi direkt vidare mot Gotland där nästa 1,5 vecka spenderas innan jag åker hem igen för att återgå till vardagen. Ingen semester i Kristinehamn alltså.

Så under semestern väntas, XC-SM, Gotland med att träffa nära och kära! Ha lite träningsläger för att bli fit for fight inför säsongens två viktigaste tävlingar, Cykelvasan och Snapphaneturen/långlopps SM. Se på Winnerbäck. Och så ska det spelas Kubb-vm.

onsdag 18 juli 2012

S-trainer

Ser på Eriks blogg att han varit förbi Kristinehamn under dagen och testat den nya S-trainer. Såg om det på värmlandsnytt i våras, och nu finns den till försäljning. Kan vara något för det gymmet jag går på att köpa in, då det jag saknar mest där är en stakmaskin.

Annars idag, kom jag hem och var görtrött som man säger här. Lyckades ta mig ut och upp på Björkvallen och körde 6varv på Kullhagarna. Inga rekordtider, men riktigt nöjd med att jag tog mig runt 6varv, med en okej känsla ändå, bästa tid 5:46 och sämsta 5:52, så det var stabilt och bra, trots att jag plockade ett träd med min axel.

tisdag 17 juli 2012

Solskenscyklist

Idag tog jag lite försmak av semestern och kompade ut vid lunch. Planen var att jag och Anders skulle köra 4timmar distans, men Anders fick tacka nej idag och jag blev ensam på min runda. Hade i huvudet en bra plan på hur jag skulle köra, men dock osäker på om jag skulle hitta. Hitta gjorde jag, men planen fick ändras pga av åskan som låg ivägen. Jag gillar åska, det är mysigt. Men har börjat fått mer och mer respekt för den nu, bla annat så tog den det mesta av elektroniken hemma hos min föräldrar för 1v sedan. Så jag vände ifrån åskan och åkte mot solen! Åskan fick jag syn på efter 1,5t och jag klarade hela 4t utan att få smaka på den! Tur. Idag gick det ganska sakta, 1 timme efter en stor portion potatis och kötbullar var ingen hit, blodet befann sig på fel ställe de första 90min, sen fick jag upp lite fart iaf. Men aldrig några magkramper pga att jag åt för nära inpå. Hade jag varit smart hade jag nog hellre ätit något lättare innan, typ gröt och smörgås. Men det kom jag på först ute på passet. Men allt blev bra ändå tyckte jag:)
Här såg jag blixtarna och kände mullret, då vände jag om.
Dagens runda såg ut så här:

söndag 15 juli 2012

Dopp

Börjar med en bild från igår, fanns några djur att kolla på i Degerfors, bland annat denna Get.
Geten
 Idag var sista vilodagen, så jag och Marie åkte ut med cyklarna. Hon på hybrid och jag på Big Nine 1200an. Vi cyklade till Bjurtjärn och hem igen, en runda på 50km. Marie kämpade på bra i min rulle. Hemma efter 2 timmar så stack jag ensam upp till Björkvallens bana och körde ett varv, ingen monster tid, tiden blev 21:13. Hade för lite luft i både däcken och kände genomslagen, så farten hölls lite lugn. Så jag skrapade ihop 150min idag, 130min lågintensivträning och 20min tröskelträning. Nu är jag redo att kicka igång med träningen igen, men även ha tankarna på att det är ett SM i slutet av veckan, och någorlunda ben vill man ju ha då också. Annars tagit det lugnt, varit iväg ikväll och grillat korv och badat, premiärdoppet för iår. Blåsigt och inte så varmt, men kom ner under vattnet ändå iaf.

Sjön Vismen

lördag 14 juli 2012

Vilan fortsätter

Vilan fortsätter i denna lugna vecka. Idag har jag och Marie varit till Degerfors och promenerat vid Sveafallen. Ca 5km fick vi ihop och skulle säga att det är ganska teknisk promenad där:), mycket rötter och sten, kunde även vara fuktigt och lurt på sina ställen. Det var en ovanligt lång promenad för mig, jag är aldrig ute och går nu för tiden. För ca två år sedan och bakåt, när jag bodde på Gotland, så kunde jag promenera hur långt och mycket som helst. Det var innan cyklingen kom in på allvar i mitt liv, då jag hade tid. Nu offrar jag gärna promenadtid till cyklingen! Men då hade man stora planer på att göra många längre vandringar, typ längsmed Gotlands kust osv, men det kanske får plats i en framtid långt bort. Jag hade en bra dag idag iaf, fin natur och det bästa sällskapet:)!

Nu ska vi ut och äta i Kristinehamn, stödja de lokala restaurangerna, eller iaf The pub som det blir ikväll!

Imorgon ska jag nog cykla, eller åka rullskidor, eller bådadera då viloperioden är slut.

torsdag 12 juli 2012

2*20

2*20 på Monarken i sommarvärme är svettigt värre! Var inställd på ett kvällspass inomhus, både tidseffektivt och smidigt när det nästan utlovats regn av de där som spår vädret. Hem från jobbet och bytte om, solen strålade utanför, men jag är ju den som gör som jag planerat. Så jag körde 2*20 på monarken, redan varmt i rummet innan start blev stekhett efter 5min effektivt trampande. Jag pallade inte hela intervaller, fick ta någon mindre paus för att genomlida det hela. Men fick ihop 40 min intervalltid tillslut. Sittandes på träningscykeln så börjar man lite smått längta efter kommande vinters träningsperiod, det är riktigt roligt att kunna träna strukturerat utan att fundera på att få bra ben till helgen. Nu under säsong när man får lite ledigt så är man alltid fundersam, ska jag passa på att vila eller ska jag träna, det hela blir ostrukturerat. Även om jag har haft många tävlingar under denna vårsäsong där jag tänkt att jag behöver inte ha de bästa benen till helgen för att få ut det mesta av träningen samtidigt, så finns ju alltid en tanke att det hade varit kul med bra ben till tävlingarna:). Men jag är nöjd med mitt upplägg under denna första halvan av säsongen, och nu ser jag verkligen fram emot andra halvan, där de viktigaste tävlingarna ligger i schemat!

tisdag 10 juli 2012

Tävlingsfritt

Efter mörksuggejakten är det tävlingsfritt i hela 2 veckor, så nästa är XC-SM i göteborg start 25Juli. Så med två tävlingsfria veckor så passade jag på att köra ett hårt pass på gymmet igår, svettades som om det vore ett svettigt 1*10 pass på monarken, det berodde nog mest på att gymmets ventilation var trasig. Men det kändes som ett ovanligt bra pass ändå!

Under mörksuggejakten så såg man flera fotografer runtom i skogen, är det någon som har några bilder eller en sida med bilder, så hade det varit väldigt roligt att få se!

Idag är sista ordinarie anmälan till Engelbrektsturen, jag har inte anmält mig då jag står över och kommer ha det gott på Gotland då istället. När jag kollade tidigare idag, verkade det vara ett tunt startfält för tillfället, så anmäl dig om du tänkt vara med men glömt bort anmälan:). 

måndag 9 juli 2012

Bilder Mörksuggejakten


Marie fångade spurten om segern på bild:
Wengelin sist i gruppen
Wengelin först i gruppen!
Delar av den gruppen jag kom in med, jag skymtas i grönt.


Jespers Andersson
Vansbrosimmarna hade det blött på alla plan i år.... Det var inte dåligt vad det regnade, vilken tur vi mörksuggecyklister hade i så här i efterhand. Man läste om att det kom mycket regn i Dalaområdet under eftermiddagen.

söndag 8 juli 2012

Mörksuggejakten


Mörksuggejakten 2012
Idag var det dags för Mörksuggejakten i Rättvik.
Min plan för dagen var att försöka gå ut hårdare än jag brukar. Jag brukar komma starkt
på slutet, och sedan skylla på att jag aldrig är med i starten. Så idag placerade jag mig för första gången i
främsta främsta startled, föruom Bleckur och Edvardsson som står för sig själva.
Så när masterbilen började rulla var jag ovanligt långt fram, så som jag tänkte. Sedan börjar ju Vidablick backen ta fart,
Hade hyffsat bra tryck backen igenom, och var inte slut när krönet till slut kom och jag tog min flaska med dryck av Marie!
Skulle tänka mig att jag kanske var runt 30:man uppför Vidablick. Därefter har egentligen loppet gått riktigt bra, stabilt och med samma folk
hela vägen. Fick släppa klungan vid andra langningen när jag inte riktigt hittade Marie samt en liten tvärnit för att hinna få fatt i flskan.
Jagade ikapp klungan jag legat med och sedan höll vi nästan ihop till slutet.

Placerade mig på en 24plats, resultatet i sig är det sämsta placeringsmässigt i år i cupen, men 8min efter och jag känner att jag hade mitt bästa race för året!
Dagens skönaste var att jag ändå kunde passera och lämna Daniel Tynell bakom mig (tror det var Daniel och inte brorsan) som jag alltid har sett upp lite till,
han har ju vunnit Vasaloppet, samt varit och kört Gotland Grand National och dessutom gjort det riktigt bra, så det var kul att åka med samma klunga som honom!

Langningen med Marie har fungerat bra tycker jag, det var bra att vi åkte runt igårkväll och kollade ut platserna. Världens tack till henne! Hon fick det lite stressigt efter första langningen på Vidablick, då hon inte fick åka förrän efter 20-25min, så det blev tight till andra langningen.
En liten liten stund efter målgång så började regnet vräka ner, kunde inte ha kommit mer lägligt:).

Nu blir det lite lungnare fram till SM i göteborg, och en sorts tränings/viloplan ska läggas fram till de två största målen för säsongen Cykelvasan och Långlopps SM!

Finns någon bild ifrån målområdet, men det kommer när jag är hemma igen, och inte i bilen.

lördag 7 juli 2012

Utby

Nu är vi framme i vandrarhemmet i Utby, strax söder om Rättvik. När vi kom fram till Rättvik, kollade vi in startplatsen, och därefter har vi åkt runt den tänkta slingan som Marie kommer åka imorgon för att langa vätska till mig. Så det känns bra, nu är vi förberedda på det iaf, nu ska bara allt annat klaffa imorgon, benen ska vara sugna på att trampa! Det har varit en fullspäckad men bra dag, ska bli skönt med lite nattvila nu.

Fikapaus utanför Vansbro
Vidablick
God mat på Big street BBQ

Mot Rättvik

Torsdagens pass på Kullhagarna då klockan dog misstänkte jag ett nytt personbästa på den banan, på ett varv, antagligen på 6 också. Men det nya varvtidsrekordet är nu 5:38, synd jag inte fick se alla sex varven, då andra varvet också knäckte förra gångens bästa tid. 
En bild på Marie på Kullhagarna!

Idag har jag rullat ut till Picassoskulpturen med lite sedvanliga spurter, känns fortsatt fint i kroppen tycker jag och är riktigt laddad inför imorgon, ska bli riktigt kul! Även så har mitt inlägg i torsdags när jag dementerade meteorologernas prognoser och utlovade en regnfri mörksuggejakt istället för 40mm regn, så har de följt på mitt tycke iaf! Jag har alltid velat bli meteorolog på riktigt, men aldrig tagit mig i kragen, dags nu?
Picassoskulptur
Från Picassoudden

Lite mer packning sen åker vi mot Rättvik och bor på vandrarhem, start kl 10 imorgon!

torsdag 5 juli 2012

Kullhagarna

Ikväll var jag och Marie upp till Kullhagarna i det fina vädret! Hon har verkligen fått upp ögonen för skogscykling, Kul! Jag introducerade ett varv på Kullhagarna, sedan maxade jag på i 6varv. Klockan la av på fjärde varvet(för att jag glömt ladda den) så någon ny totaltid för 6varv får jag inte upp, men undrar om det inte blev ett nytt personbästa på enskilt varv under något av de tre första varven? Klockan ligger på laddning, så det får jag ta reda på en annan gång. Men bra kändes det iaf! Varmt och svettigt men ändå bra, torrt och fint. Torrt och fint lär det inte bli på söndag med 70mm regn före/under tävling. Härligt va?! Men är det åskväder man ska förutspå så kan det ju vara svårt att pricka rätt, åskskurar och åskområden känns generellt svåra att förutspå då det kan ta en hastig vändning i all turbolens som uppstår. Så jag undrar jag om vi inte får starta och köra i solsken på söndag....

onsdag 4 juli 2012

Skön runda

Mötte upp Anders halv 6 och vi gjorde en runda på ca 140min. Varit seg hela dagen och trodde det skulle vara genomgående hela passet. Men så fort jag kom ut så släppte det. Så det var nog bara frisk luft och komma ifrån jobbet för dagen som behövdes. Var riktigt skönt att vara ute och cykla, en skön känsla då kan jag börja se fram emot Mörksuggejakten, tisdag/onsdag nu har jag ju annars känt mig ganska seg, så det var skönt att det släppte med lite cykel!

Vi gjorde en runda genom Björneborg, Bodalsbacken, Ristjärn och tillbaka över västanås och avslöt med Stakvägen. 2 gånger fick vi passera E18, men det var lugnt på motorvägen idag.

tisdag 3 juli 2012

Semestertider

Semestertider ger mig fullt upp på jobbet.. Igår var jag ute och guidade Marie runt lite på mountainbike, visade någon fin stig och gav lite tekniktips, det var tredje gången hon satt på en MTB och man ser snabbt framsteg! Idag tog jag en vilodag, efter jobbet handlade jag innan jag cyklade hemåt. Då blev det lite service av frihjulsbodyn, byte bromsbelägg och så gjorde jag en omgång müsli. Mer än så hann jag inte innan jag var hungrig och kände att jag fick sätta punkt för ikväll.

Imorgon är planen att cykla med Anders, hoppas på finväder så ska jag ge mig ut efter jobbet!

Bild från http://www.bildeffekt.se
Jag ser lite sur ut nästan, varför det, vädret var ju så fint!
Bild från http://www.ranneslattsturen.se

söndag 1 juli 2012

Ränneslättsturen 2012

Ränneslättsturen 2012
Då var även tredje deltävling avgjord, Ränneslättsturen 78Km. Enligt prognoserna skulle det regna från kl 09, men det kom inte förrän ca 12 och gjorde att
dagen blev en lerfest! Eller det var itne så farligt, det är mest lerfest i mina ögon nu. Det kom två ordentliga skurar som blötte ned, sedan var ju solen framme igen.
Starten gick, och jag stod väldigt dumt placerad, längst bak i fållan och masterstarter klarar jag inte riktigt av, alldeles för feg.
Tycker det är bättre med start där tävlingen börjar med en gång och gärna något moment som drar ut fältet, typ Lida Loop start är min favorit.
Jaja, satt med där bak så man skymtar täten långt fram i nästa kurva med en lång orm av cyklister emellan. Men annars gick ju racet utan större happenings. Jag kände mig stabil
och fick bra fart de sista 25km då jag lämnade den klungan jag legat med mestadels av tiden. Marie stod för lagningen idag, tack! Även hon som kör nu så jag kan ta det lugnt i bilen,
ibland har man det för bra. Känner inte riktigt för att köra nu då ögonen känns sådär lagom ansträngda.

Ännu har inga resultat kommit upp, men tror jag blev 18onde idag, och det känns som jag räddade min dåliga start med ett mycket bra avslut, tid efter segrande Matthias Wengelin vet jag inte än

Det kändes skönt att få fullfölja då jag bröt denna tävling förra året, med framdrevs haveri.
Nu är det 1vecka kvar till Mörksuggan, och den veckan blir lite jobbigare då jag är ensam på jobbet och måste arbeta 6:30-17, men det ska nog gå det också, och träningsmängden blir nog lite mindre denna vecka. 

När vi åkte från Kristinehamn på lördagmorgon så anlände Monstertruckarna till Kristinehamn, tuff va!
Vi bodde på en väldigt fin udde, solviken!
Efter ca 4km
Lars Bleckur
Jesper Andersson
Jag mot målet
Jag ska verkligen ta med mig min avslutning ifrån denna tävling, och min tekniska körning. Jag säger att jag är kass på det tekniska, men idag var jag iaf Okej:)!