måndag 26 april 2021

Klungan 2022

Zwift med deras clean view efter senaste uppdateringen, passade väldigt bra med trainerroad!

 Hej!

Bara inse att säsongen 2021 är ytterst påverkad av Corona likt förra året. Kanske finns det ännu en höstsäsong som kan bli någorlunda men helt klart en säsong som man kan räkna som påverkad av pandemin. Många tävlingar i långloppscupen är redan inställda, 4 av 8 och mer kommer nog inom närmaste veckorna. Ränneslättsturen i början på juli är nästa lopp enligt tävlingsprogrammet, men de arbetar för en förkortad variant om det blir av.

Långloppscupen har inte gått ut med något hur de ställer sig till de inställda tävlingarna om hur man ser på cupen som helhet där vi är idag. Så rubriken syftar till att jag undrar hur elitklungan 2022 kommer se ut. Om vi vågar hoppas på en tävlingsstart på vårkanten som planerat, att man känner redan i höst att det kommer bli en normal säsong 2022 så undrar jag idag vilka som kommer utgöra den där gruppen i elitledet och följande resultatlista! Spännande när juniorerna blivit två nästan 3 år äldre än säsongen 2019 och vi äldre blivit nästan gubbar. Blanda upp det med två år utan tävlingar och det ska bli spännande att se när vi står där i april/maj nästa år!

Zwiftsäsongen ligger lite på sparlåga också känns det som. Inget nytt ifrån scf om kommande tid och enda stående jag har är tisdagarnas ZRL med WEz_birds vilket är veckans höjdpunkt just nu! 

Jag tränar på med planering ifrån trainerroad och har sikte inställt på hösten, så nöter mycket sweetspoot just nu. Ett område jag alltid känt mig stark i så där gillar jag att träna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar