söndag 20 november 2011

Pepparkaksbak

Mässan i Elmia igår kändes lite sämre än förra året tyckte jag. I år var fler sporter än cykel inbjudna och dom hade öppnat upp en större yta. Så det var ju gott om plats iaf, inte lika trångt som förra året. Men det mesta handlade ändå om cykel, lite tråkigt att det inte var mer skidor tex.

Idag har jag och Marie bakat pepparkakor, så nu är advent nästa vecka också välkommet utan stress över pepparkaksbak. Innan vi bakade så trotsade vi det mulna och fuktiga vädret och gav oss på lite såkallade Älghufs, efter att Marie testat mina rullskidor. Hon fixade det galant! Efter avslutat intervall pass med stavarna så begav vi oss hem och jag fortsatte med en 30minutare på Monarken. Kändes bra i benen efter 7km löpning i backe.

Godsaker
Färdiga att äta
På mässan stakade jag i en stakmaskin som Actic hade en tävling på längst på 100m. Jag var inte riktigt nöjd med mitt resultat, kom 248m tror jag det var, om det inte var 278m. Nått av det iaf. Så jag var långt ifrån bäst av dem som hade stakat innan mig. Därefter gjorde jag en kroppssammansättnings mätning hos dem, ungefär samma som jag gjorde hos Herbalife i i våras. Man ställde sig på en våg och angav lite siffror. De resultaten jag fick nu var 9%kroppsfett, känns bättre än de 5% som Herbalife mätte då. Jag är ännu 12 år enligt båda mätningarna och har en idealvikt på 68kg, vilket jag inte riktigt når upp till idag. Så hon kunde råda mig om hon skulle råda mig något så var det att bygga lite mer muskler för att gå upp i vikt. Den här mätningen kändes mer pålitlig än den andra iaf. Och tycker jag fick mer trovärdiga resulatat nu!

3 kommentarer:

  1. Fy fan vad gott med pepparkaksdeg!!!! Pepparkakor är guds gåva till mänskligheten!!

    SvaraRadera
  2. Haha, så kan man ju också tycka ja:)

    SvaraRadera
  3. Degen är ju godare än de färdiga kakorna!

    SvaraRadera