söndag 9 juni 2013

Lidaloophelg

Nu sitter vi i färjekön och väntar på att få borda färjan till Gotland, ögonen svider efter ett lidande loop.
Under bilresan ifrån Jesper kom det några skurar innan vi kom fram till Lida och det blev uppehåll, det höll sig fram till slutet av loop1 då återigen himmelen öppnade sig och dundrade av åska. Det gjorde faktiskt tävlingen riktigt rolig, men ögonen får ta mycket skit som nu ska ut. Dagens lopp har gått bra, var aldrig riktigt med längst fram, men kände mig stabil loppet igenom förutom en vurpa på slutet när jag fick ett framhjulssläpp i en snabb nedfart med lera, då kedjan även trasslade in sig två varv runt vevarmen, men det gick snabbt att få ordning på och jag kunde fortsätta in i mål utan att tappa något. Blev en 18e plats idag, Matthias Wengelin slog till med en utklassnings seger med 6min ner till tvåan, grymt! När jag varvade ut på tredje loopen var jag ganska säker på att jag varvade som 16e man och minns inte att jag blev omåkt efter det. Ännu finnt inga mellantider utlagda, men man är ju trött och jag kan mycket väl har blivit passerade av två stycken i elitklassen. Helgen har varit mycket god, vi har bott bra hos Jesper och han har bjudit på mycket gott, både till middag, dessert och frukost! Igårkväll tog jag och Jesper en cykelrunda på dryga timmen och efter pastamiddagen så åkte vi ner och kikade på lilla Sigtuna och jag och Marie gillade det, mysigt! Nu ska vi vidare till ett annat mysigt ställe, Gotland, vi passar på innan turisterna "vi" invaderar ön. Jag hade tydligen bokat våra biljetter med gotlandsrabatt, vilket inte gick så bra när vi checkade in. Jag har ända sedan vi bokade talat om för många om hur billiga biljetter vi fått, nu vet jag varför och det var inte alls billigt, dyrt att åka hem:(.

Tack till Christer som langade flaskor i regnet! Samt en eloge till alla funktionärer och flaggvakter som stod kvar och även hejjade när åskan brakade och det regnade som värst!


3 kommentarer:

 1. Hej, jag jagar ny cykel.. Och såg att du rullat enkel på en MERIDA BIG NINE LITE 1200 är du nöjd med denna? Synpunkter tas emot med öppna armar!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är extremt nöjd med denna, väldigt bra geometri som liknar värstingmodellerna! Har inte haft något strul under de 1,5 år som jag haft cykeln nu! Ett bra köp tycker jag!

   Radera
  2. Ok, låter bra.. Kan inte riktigt bestämma mig, sugen på en karbon från Tyskland för samma pengar.

   Radera