onsdag 8 juni 2016

Går segt med skrivandet

Ber om ursäkt för att det blir få rader skrivet här, men har försökt få ner desto mer på min C-uppsats och sista tentauppgiften i den extrakurs jag läser denna termin. Men nu är alla uppgifter inlämnade och den sega väntan har börjat på rättning. På fredag är det opponering av min uppsats samt att jag opponerar på en annan. Därefter är mitt pluggande klart?! För denna gång. Tre år gick sjukt fort.
Kandidatexamen i Idrottsvetenskap med inriktning coachning blir slutresultatet.

Igårkväll var det Värmlandsserien på hemmaplan, det var min första serietävling i år. Kristinehamn bjöd på en ny bana och en riktigt rolig bana med ett bra arrangemang. Det var en fin kväll!
Jag var glad för att få ett pass i tävlingsfart på nya heldämpade cykeln och trampade de 500 meterna hem ifrån banan med en seger. Det satt fint då jag var lite nervös innan och delvis tyngd av all pluggstress.

Imorgon är det opponeringsplugg som gäller och börja förbereda inför helgens Lida Loop. Förhoppningsvis får jag med mig hela familjen, och det är lite att styra upp då fredagen går bort till examen och mat med klassen på kvällen. Har lite att fixa med känner jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar