onsdag 19 mars 2014

Paris

Kom fram igår på förmiddagen, resan från Kristinehamn kl 02:30, med följande flygning osv. Var ett snorkalas och ganska uttröttande. Men vi kom fram och vädret var fint, så i Paris började vi gå mot området där vi ska bo, en promenad som i lugnt sjuktempo tog två timmar. Men det kändes bara bra! Trots den minimala friska luften som Paris just nu har. Ett riktigt stark thairätt igårkväll och 10 timmar sömn har gjort gott! Ännu sjuk och så, men symptomen går åt rätt håll, just nu tjock snor och hosta, lite trött.

Idag ska vi ut och promenera mera, ta det lugnt. Ramla in på något fik här och något creperi där, vila lite på någon parkbänk och hoppas på de 17 grader de sagt på prognosen.

Till lite cykligt så kommer Mtb xco Sm att arrangeras i Jönköping, skoj värre! Jönköping är mitt andra hem förutom Kristinehamn och Gotland, så tredje hem kan vi säga. Igår såg jag lite velo-butiker och tog kort på målgången till Tour de France, det var de närmaste cykel jag kom igår. En bild finns på instagram Jbjrklund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar