söndag 20 februari 2011

Vasaloppet 2011

Idag är det 14dagar kvar!
Starten för vasaloppet är den 6Mars kl 08:00 i Sälen. Jag står placerad i startled 5 med start NR:5315.
Den mesta träningsförberedelserna är gjorda, nu är det lite finslipning kvar och tänka ut allt praktiska. Vad ska man ha på sig i start, vad ska ligga i duschväska resp överdragsväska. Hur dags ska man åka på morgonen osv, osv.

Vill man följa mig, eller någon annan åkare via en sms-tjänst där man får ett sms för varje kontroll samt strax innan målgång i Mora. Man får uträknade passeringstider om allt flyter på som det skall under loppet. Info följer:
SMS-tjänst

Följ dina familjemedlemmar, vänner och konkurrenter när de kämpar sig fram i Vasaloppsspåret. Skicka ett SMS med koden för aktuellt lopp och startnummer på den åkare du vill följa till 72777, så får du löpande tidrapporter under loppets gång.
Bevaka särskild åkare i särskilt lopp
SMS:a koden för aktuellt lopp och startnummer på den åkare du vill följa till 72777, så får du löpande tidrapporter under loppets gång. Förutom ett SMS vid varje kontroll får du ett när din vän är 600 meter från mål, så du kan vara på plats och heja vid målet i Mora.

Observera: För Öppet Spår - båda koderna, VASA OS och VASA ÖS, fungerar.
LOPP KOD PRIS
KortVasan VASA KV startnummer 20 kr
TjejVasan VASA TV startnummer 20 kr
HalvVasan VASA HV startnummer 20 kr
SkejtVasan VASA SV startnummer 20 kr
Öppet Spår VASA OS startnummer 30 kr
StafettVasan VASA STV startnummer 30 kr
Vasaloppet VASA VL startnummer 30 kr
(Exempel: SMS:a VASA VL 12488 till 72777)

Så tex för att följa mig:skapa ett nytt sms med,  VASA VL 5315 sänd detta till 72777.


För övrigt idag var det tänkt en lugn och fin skiddag med Marie, men lite halsont på Marie gjorde att vi hoppade över det. Hoppas på lika strålande väder nästa helg så får vi en ny chans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar