lördag 9 maj 2015

Billingeracet

Årets långa Billingerace avklarat och som alltid en kandidat till årets jobbigaste men också riktigt roligt och fin bana!

Startbacken kändes bra och kom in som sjua ca på första stigarna. Såg flockhart och Lindh segla iväg medan vi andra bildade en andra klunga. Vi var ganska stor klunga fram till Öglunda, men i backen sattes formen för en liten mindre klunga innehållandes mig, sparr, bleckur, norén, ericsson och carlsson. Lite senare fångade vi även innan flockhart som släppt lindh. Vi låg tillsammans fram till Rydpartiet och alla endurospåren då flockhart och bleckur lyckas komma loss. De stigarna var händelserika från de flesta av oss. Ingen körde prickfritt och det vurpades och klickades ur lite här och där. Jag gjorde en över styret flygning bland annat. När de partierna äntligen var klara började det dra ihop sig till målgång. Då var det bara jag, ericsson och norén kvar medan de andra var lite framför. I strupen släppte norén och vi kom ikapp sparr. Jag hade dock inte mycket kvar utan kom imål på en sjunde plats efter de två.

Riktigt rolig tävling och jag är väldigt nöjd med resultatet. Tack till Almhed för service idag! Några fler bilder av honom kommer kanske upp senare, eller en hänvisning till Facebook iaf!

1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Härlig start på säsongen för dig :-D

    SvaraRadera