tisdag 28 juni 2011

Kullhagarna

Några barn har varit och modifierat banan på Kullhagarna litegrann, detta eminenta hopp samt en grop som de har grävt i ett utförsåkarparti. Detta hopp får istället passeras på vänster sida och sen en skarp höger sväng höger precis bakom hoppet och framför trädet man ser bakom hoppet. In där emellan ska man, sen skarpt vänster igen. Dagens träning gick i 5 varv på banan, planen var 4st på raken men i denna hetta 30grader så var man slut efter 2varv så jag vilade efter 2 varv och körde sen två nya på raken och lite mer vila och ett avslutande 5:e varv. Tiderna höll jag idag på runt 6min, några sek över och under, det varierade. Helt klart bra tider.

Pulskorvor för passet, så de två långa höga staplarna motsvarar 2varv på raken, sen 1dipp för vilan och sen en halv hög stapel som då såklart motsvarar det 5:e sista varvet, därefter lite lugn reducering av syra cykling.
Den här geting/monster insekten åkte med på bilen en stund när vi skulle till Karlstad och köpa Maries cykel i måndagskväll. Den var otäck.

1 kommentar: