söndag 18 mars 2012

Riktig MTB

Var ute och rullade ett varv på den långa banan på björkvallen, 6-7km, så underbart att få känna riktig MTB igen, tekniskt och intensivt. Nästan hela banan var redo att bara gasa på, ett ställe med lite mera vatten och is under som man fick hålla igen på, annars var det fint förutom ett träd som ligger nere över banan, en större variant. Men det får fungera som löphinder. Rullade 1 varv och tänkte gasa mer på andra, men punkterade efter 1km ca, och tänkte att det är ju helt okej, då får jag in lite snabb slangbyte innan säsongen börjar, kommer till att den nya slangen ska i och har fel slang med mig! Va tusan, köpte 4-5 slangar av chainreaction förra sommaren som inte gått åt ännu, en av dem var det, men det måste ha legat fel slang i förpackningen, för det här var ju inte rätt ventil iaf... Typiskt. Jag lyfte upp cykeln på axeln och började gå hem, 2km så det var inte så farligt ändå.

Summerat så var det så kul att köra stig igen, om 3 soliga dagar kommer banan vara fin! Längtar efter Meridan nu också, så sugen på att få börja köra in mig på den.

Nu är det soffläge igen för dagen, ser Luleå-AIK, kan vara Luleås sista match för året, ser så ut för tillfället också. 0-2. Ska springa ner i tvättstugan nu, och hoppas det iaf är 1-2 när jag kommer upp.

1 kommentar:

  1. Förstår att du längtar efter den hojen:-) Men den är värd att vänta på!!

    SvaraRadera