fredag 2 mars 2012

Senknarr

Har sedan öppet spår i söndags haft ont i vänster handled. Har väntat ut det under veckan i hopp om att det skulle försvinna, men igår så var det inget bättre så då köpte jag en tub voltaren och började behandla med. Idag hade jag minst lika ont som dagarna innan, samt att det är ett irriterande knarr och vibrationer när man rör på handen/fingrarna. Så jag gjorde ett läkarbesök och fick då anti-inflammatoriska tabletter samt att jag ska fortsätta med voltarenen. Så mitt tänkta 4-5 timmars pass imorgon är utbytt mot vila(helgjobb), sen får jag se på söndag vad jag känner för. Kanske lite styrka för benen bara. Det känns bäst att försöka läka ut detta nu, så jag inte står där sen i början av april och ännu har besvär då denna kommer

Jag har svårt för att vila, men får inse att det är rätt period, skogen är ännu blöt (även om det bjuds på det mest underbara vårväder just nu), inte fått nya cykel och med den motivationen som kommer då och jag har haft en bra träningsvinter. 

På söndag ser jag verkligen fram emot att få se vasaloppet, det känns som ett extra intressant år även om nu inte northug kom till start som man hade velat.. 

2 kommentarer:

 1. Hej Jacob.

  Läste din blogg nyss ang ditt senknarr. Är det senskideinflammation du har? Jag har själv haft det 2 ggr och antiinflammatoriska tabletter hjälpte ingenting för min del. Jag fick hjälp med heparinsprutor som gör blodet tunnare och får knarret att läka bort fortare. Ett litet tips bara, kunde inte låta bli att skriva då jag vet precis hur drygt det var. ...

  / Mattias Nilsson,team kalas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Japp det är senskideinflammation, ja läkaren sa att om det inte hjälper med antiinflammatoriska efter 10 dagar så kanske man behöver ta till de sprutorna du nämner. Så jag hoppas på det bästa och håller mig till att träna benen nu:). Just nu så känns det som det går åt rätt håll iaf. Tack!

   Radera