onsdag 29 augusti 2012

Rullskidor

Idag var jag ute på ett rullskidspass efter jobbet, den säsongen närmar sig ju. Åkte ganska lugnt i en timme, eller varken lungt eller hårt, ett normalt distanstempo bara. Ca 17km på 60min. Tror jag har slarvat för mycket med bål träningen under tävlingssäsong, för nu börjar rullskidspasset kännas i ryggslutet, men det gör gott! Nu närmar sig Bockstensturen och avslutande tävling i årets Långloppscup, jag börjar bli taggad och ser fram emot lördagen. Varberg inbjuder alltid till fint arrangemang och fint väder, så varför ändra på ett bra koncept? Så det lär bli kalas!

Inför helgen ligger jag på en 14 plats i totalen, känns skönt att ha 5 resultat klara, det är 5 av 7 tävlingar som räknas. Så det kan jag försöka göra under lördag är att peta bort min 24:e plats till förmån för en plats med lite mer poäng. Ska göra mitt bästa för att det ska bli så:)!

Säsongen tar inte riktigt slut efter lördag, ev DM på söndag, sedan sista värmlandsserien på tisdag och därefter två långlopp till. Motionsloppet Smeracet i Eskilstuna 9sep, och helgen efter ett nytt arrangemang i Karlstad, adventure race

2 kommentarer: