torsdag 6 december 2012

Snö

Äntligen har vi fått lite snö hit till Kristinehamn också! Vintern kan faktiskt inte börja bättre än så här. Nu har vi haft en vecka med kallgrader, några dagar med under -15 också till och med. Så kylan har satt sig fint i marken, och först nu kommer snön. Perfekt. Inget kladd utan bara ren, fin och torr snö. Idag har det kommit en decimeter i stan och utanför ca två decimeter vad jag hört! Så nu är frågan till helgen, cykelträning eller skidåkning? Men det är ett mindre problem att tänka på!

Har även spenderat en stund vid tandläkaren på eftermiddagen, har inte varit den flitigaste kunden de senaste 4-5 åren, och efter en kontroll för tre veckor sedan så visades det sig att en tand behövde lite mer reperation. Det ordnade vi till idag och nu ska jag faktiskt gå på kontroll nästa år också, tror det kan vara bra!

I helgen körs cup avslutningen i CX i Vårgårda, det ser ut att bli härligt väder med många minusgrader:), lite tråkigt att man inte ska dit bara. Men jag får nog lite snöcykling hemma istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar