onsdag 6 juni 2012

6 Juni

I förmiddags var Marie lite sugen på att testa att cykla mounatinbike, så hon fick ta min gamla 26a, och så rullade vi ut och testade en slinga. Det blev stigen mellan sättra och cabby, inte den snällaste stigen men visar bra vad sporten är! Tyckte hon var duktig för att för första gången cykla off road, och skötte sig bra! Vi var ute i 80min ungefär. Därefter var vi bjudna på mat/fika hos hennes föräldrar, så det blev ett par timmar där på eftermiddagen. Mätt i magen så rullade jag ut på dagens andra tur, denna gång med Anders och vi avverkade denna snutt:

Lite nya vägar för båda av oss, och det är inte långt ifrån att man kan knyta ihop denna sväng med väg 26, och kan man det så kan man också knyta ihop den med järnleden, och då har vi något fint på gång!

Nu blir det grillad kyckling på balkongen, solen lyser ju och det är hyffsat lä på balkongen, så det kan nog gå att njuta lite.

1 kommentar:

  1. Låter kul! Min kille kör också MTB, har blivit extremt sugen på att provköra nån gg... Älskar landsvägscykling men det vore kul att variera ibland. Skogen är underbart :)

    SvaraRadera